Bel direct 010 7370497 of vraag hier vrijblijvend informatie aan

VCA-Basis

Met het VCA Basis diploma hebben uw medewerkers basiskennis van VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) zoals die gesteld is door VCA. Op deze manier zijn uw medewerkers in staat de eigen veiligheid en die van anderen te waarborgen. Bovendien zorgt de training ook voor de benodigde kennis op het gebied van Arbowetgeving.

De Training
Tijdens de training worden uw medewerkers begeleid door een ervaren VCA-trainer. Er wordt geoefend met praktijksituaties waardoor de geleerde theorie gekoppeld wordt aan de werkpraktijk van uw medewerkers.

Trainingsprogramma
Arbeidsomstandigheden en milieu
Arbo in de praktijk
Gevaarlijke stoffen
Etikettering en signalering
Elektriciteit
Brand en explosiegevaar
Werken in besloten ruimten
Werkplekeisen algemeen
Hijs- en hefwerktuigen
Werken op hoogte
Handgereedschap
Gereedschap en machines
Persoonlijke beschermingsmiddelen

De VCA training kan 1 of 2 dagen duren, afhankelijk van het opleidingsniveau van de cursisten. Op verzoek kan het examen ook op een aparte dag gedaan worden. Voordeel hiervan is dat de cursisten fris aan het examen beginnen.

Centraal Diploma Register, Geldigheid VCA diploma
Een VCA Basis diploma is tien jaar geldig. Daarna moet het examen opnieuw worden afgelegd. Alle VCA-diploma’s die na 1 januari 2004 zijn uitgegeven staan vermeld in het Centraal Diploma Register VCA. Daarin kunnen uw medewerkers opzoeken of hun diploma nog geldig is of dat zij zijn geslaagd.

Het Examen
Aansluitend op de training wordt het VCA examen afgenomen. Bij een voldoende score voor het examen ontvangen de deelnemers een VCA pas. De uitslag van het examen wordt binnen 3 werkdagen bekend gemaakt. Deze pas is tien jaar geldig. Alle cursisten dienen tijdens het examen hun ID bij zich te hebben.

Deze incompany training VCA bij van Eik vergroot aanzienlijk de kans op slagen bij een examen.

Deze info als PDF downloaden
Download hier de PDF van deze training

 

– © 2018 Van Eik training en advies – T: 010 737 04 97 –