Van Eik voor Gemeenten

Gemeenteland is sterk in verandering. Door vergaande decentralisatie neemt de druk op de Gemeenten alsmaar toe. Van uw organisatie en van de medewerkers wordt verwacht dat ze flexibel en klantgericht omgaan met deze veranderende en toenemende werkdruk. Dat is niet altijd een gemakkelijke opgave. De adviseurs en trainers van Van Eik kunnen u helpen om de zaken goed op de rails te zetten, en uw medewerkers enthousiast mee te krijgen in nieuwe manieren van werken. Dit kan zijn door middel van een advies/trainings-traject, door een losse training, of zelfs door persoonlijke coaching. In overleg met u bepalen we de optimale route naar het door u gewenste resultaat.

Zo ont-zorgt Van Eik u en uw Gemeente.

Wat kan Van Eik concreet voor u betekenen?
Bij Van Eik bent u aan het juiste adres voor een solide advies of trainingstraject op één van onze vier expertise gebieden: Sociale veiligheid, Technische veiligheid en Management trainingen en Duurzaam werken.

① Sociale veiligheid: Over hospitality, (on)gewenst gedrag en escalatie.
Onbegrepen en ongewenst gedrag vindt helaas steeds vaker plaats. Het kan gaan om een beledigende opmerking, een dreigement, of zelfs om fysieke agressie. Van uw medewerkers wordt verwacht dat ze incidenten veilig, professioneel en liefst klantgericht kunnen oplossen. Hospitality is daarbij de sleutel. Servicegericht en effectief blijven communiceren is ook in conflictsituaties cruciaal. Kennis over escalatie, en het kunnen controleren van de eigen spanning is hierbij een must. Van Eik beschikt over een brede ervaring en expertise op het gebied van conflictmanagement.

Graag zijn wij u van dienst om samen uw hospitality- en veiligheidsbeleid verder te helpen realiseren.

EHBO BHV

② Technische veiligheid voor onder meer de Buitendienst: BHV, CCV, VCA, RI&E’s en vrijwel alle arbeidsmiddelen.
Motorkettingzaag, autolaadkraan, heftruck, etc. etc. Voor alle medewerkers die periodiek technisch geschoold moeten worden verzorgd Van Eik deze trainingen op een effectieve, veilige en leuke manier. Geen saaie PowerPoint presentatie, maar een enthousiaste trainer die actief de stof tot leven brengt. Vraag gerust eens geheel vrijblijvend een offerte aan.

Laat u verassen door onze messcherpe tarieven voor al uw technische trainingen.

③ Trainingen voor het (midden-) management: Praktisch en inspirerend.
Er is veel in beweging in Gemeenteland. Dat betekent veel mensen op nieuwe posities. Vaak betekent dat bijscholing van kennis en competenties voor de betrokken medewerker. Maar ook de zittende manager kan misschien af en toe een opfrisser gebruiken. Of is er een nieuwe manier van werken en moet er een integratie plaats vinden van twee of meerdere teams?

Van Eik kan u helpen met de juiste begeleiding en trainingen.

④ Duurzaam werken: Van visie naar praktijk.
Duurzaamheid is ‘hot’. Maar duurzaamheid is ook een breed containerbegrip geworden. Vele Gemeenten willen een voortrekkersrol nemen in het verduurzamen van hun regio. Van Eik kan u helpen uw ambities op het gebied van duurzaamheid bij uw medewerkers tot leven te brengen èn te borgen.

Samen werken we aan een duurzamere toekomst voor uw Gemeente!


© VAN EIK TRAINING EN ONDERWIJS – M: 06-30.74.1972 – T: 0165-769.089.