GEMEENTEN

stadhuis

Wie zijn wij?
Van Eik Training & Advies is een solide training- en adviesbureau dat flexibiliteit en enthousiasme combineert met gedegen vakkennis en praktijkervaring.
Psychologen, acteurs, trainers en ervaringsdeskundigen werken altijd intensief samen om trainingen en adviezen vorm te geven en te ontwikkelen. Hierbij zijn positief werken, een goede aansluiting bij de werkpraktijk en de praktische toepasbaarheid de kernwaarden waarmee wij werken. ‘Resultaat dat staat!’ is dan ook onze slagzin.

Van Eik ontzorgt
Gemeenteland is sterk in verandering. Door vergaande decentralisatie neemt de druk op de Gemeenten almaar toe. Van uw organisatie en van de medewerkers wordt verwacht dat ze flexibel en klantgericht omgaan met deze veranderende en toenemende werkdruk. Dat is niet altijd een gemakkelijke opgave. De adviseurs en trainers van Van Eik kunnen u hierbij helpen om de zaken goed op de rails te zetten, en uw medewerkers enthousiast mee te krijgen in nieuwe manieren van werken. Dit kan zijn door middel van een advies/trainings-traject, door een losse training, of zelfs door persoonlijke coaching. In overleg met u bepalen we de optimale route naar het door u gewenste resultaat. Zo ontzorgt Van Eik uw Gemeente. Vraagt u gerust eens een vrijblijvend gesprek bij u op kantoor aan om uw wensen en de mogelijkheden met ons te inventariseren.

Wat kan Van Eik concreet voor u betekenen?
Bij Van Eik bent u aan het juiste adres voor een solide advies of trainingstraject op één van onze vier expertise gebieden: Sociale veiligheid, Technische veiligheid en Management trainingen en Duurzaam werken.

 Sociale veiligheid; onbegrepen gedrag en agressie
Onbegrepen of ongewenst gedrag en agressie vinden helaas steeds vaker plaats. Het kan gaan om een beledigende opmerking, een dreigement, of zelfs om fysieke agressie. Van uw medewerkers wordt verwacht dat ze een incident veilig, professioneel en liefst klantgericht kunnen oplossen. Effectief blijven communiceren is in conflictsituaties cruciaal. Kennis over agressie, en het kunnen controleren van de eigen spanning is hierbij een must.
Van Eik beschikt over een breed scala aan ervaring en expertise op het gebied van conflictmanagement. Graag zijn wij u van dienst om uw veiligheidsbeleid te helpen realiseren. (Voor de vele mogelijkheden kijkt u onder aan deze pagina, of neemt u vrijblijvend contact met ons op)

② Technische veiligheid; voor o.m. de Buitendienst, BHV, CCV, VCA en RI&E’s
Voor alle medewerkers die periodiek technisch geschoold moeten worden verzorgd Van Eik deze trainingen op een effectieve, veilige en leuke manier. Geen saaie PowerPoint presentatie, maar een enthousiaste trainer die actief de stof tot leven brengt. Vraagt u eens een offerte aan en laat u verassen door onze messcherpe tarieven voor uw technische trainingen.
(Voor de vele mogelijkheden kijkt u onder aan deze pagina, of neemt u vrijblijvend contact met ons op)

③ Management trainingen, praktisch en inspirerend
Er is veel in beweging in Gemeenteland. Dat betekent veel mensen op nieuwe posities. Vaak betekent dat bijscholing van kennis en competenties voor de betrokken medewerker. Maar ook de zittende manager kan misschien af en toe een opfrisser gebruiken. Of is er een nieuwe manier van werken en moet er een integratie plaats vinden van twee of meerdere teams? Van Eik kan u helpen met de juiste begeleiding en trainingen. (Voor de vele mogelijkheden kijkt u onder aan deze pagina, of neemt u vrijblijvend contact met ons op)

④ Duurzaam werken; van visie naar praktijk
Duurzaamheid is ‘hot’. Maar duurzaamheid is ook een breed containerbegrip geworden. Vele Gemeenten willen een voortrekkersrol nemen in het verduurzamen van hun regio. Van Eik kan u helpen uw ambities op het gebied van duurzaamheid bij uw medewerkers tot leven te brengen
èn te borgen. Samen werken we aan de duurzame toekomst van uw Gemeente!
(Voor de mogelijkheden kijkt u onder aan deze pagina, of neemt u vrijblijvend contact met ons op)

>> VRAAG VRIJBLIJVEND INFORMATIE AAN

VanEik