besloten ruimtenBel direct 010 737 04 97 of vraag hier vrijblijvend informatie aan >>

Van Eik ontzorgt uw Waterschap
Bij Van Eik bent u aan het juiste adres voor een solide advies of trainingstraject op één van onze vier expertise gebieden: Technische veiligheid, Sociale veiligheid, Management trainingen en Duurzaam werken.

Hierbij kunt u gebruik maken van de super handige online tool Mijncursusplanner.nl. Met deze cursusplanner beheert u overzichtelijk al uw trainingen. Daarnaast heeft u met mijncursusplanner altijd een up-to-date inzicht in de opleidingsstatus van alle medewerkers. Maar natuurlijk kunt u ook altijd vrijblijvend overleggen met uw persoonlijke accountmanager die er voor zorgt dat uw trainingstraject vlekkeloos verloopt.

Zo bepaalt u zelf, of in overleg, de optimale route naar het door u gewenste resultaat.

Technische veiligheid: O.m. Zelfredzaamheid, Veilig werken in besloten ruimten, NEN31 VOP en VP, Werken met gevaarlijke stoffen
Voor alle medewerkers die periodiek technisch geschoold moeten worden verzorgd Van Eik deze trainingen op een effectieve, veilige en leuke manier. Bijvoorbeeld VCA Basis, VCA Vol, Heftruck, Bosmaaier, Motorkettingzaag, plus de veiligheidstrainingen voor vrijwel alle arbeidsmiddelen. Geen saaie PowerPoint presentatie, maar een enthousiaste trainer die actief de stof tot leven brengt. En met Mijncursusplanner heeft u altijd een actueel overzicht in wie welke training al heeft gedaan of nog moet volgen.

EHBO BHV

② Sociale veiligheid: Over hospitality, (on)gewenst gedrag en escalatie.
Onbegrepen en ongewenst gedrag vindt helaas steeds vaker plaats. Het kan gaan om een beledigende opmerking, een dreigement, of zelfs om fysieke agressie. Van uw medewerkers wordt verwacht dat ze incidenten veilig, professioneel en liefst klantgericht kunnen oplossen. Hospitality is daarbij de sleutel. Servicegericht en effectief blijven communiceren is ook in conflictsituaties cruciaal. Kennis over escalatie, en het kunnen controleren van de eigen spanning is hierbij een must. Van Eik beschikt over een brede ervaring en expertise op het gebied van conflictmanagement.

Graag zijn wij u van dienst om samen uw hospitality- en veiligheidsbeleid verder te helpen realiseren.

stop agressie

Trainingen voor het (midden-) management: Praktisch en inspirerend.
Er is veel in beweging in Gemeenteland. Dat betekent veel mensen op nieuwe posities. Vaak betekent dat bijscholing van kennis en competenties voor de betrokken medewerker. Maar ook de zittende manager kan misschien af en toe een opfrisser gebruiken. Of is er een nieuwe manier van werken en moet er een integratie plaats vinden van twee of meerdere teams?

Van Eik kan u helpen met de juiste begeleiding en trainingen.

Duurzaam werken: Van visie naar praktijk.
Duurzaamheid is ‘hot’. Maar duurzaamheid is ook een breed containerbegrip geworden. Waterschappen willen een voortrekkersrol nemen in het verduurzamen van hun regio. Van Eik kan u helpen uw ambities op het gebied van duurzaamheid bij uw medewerkers tot leven te brengen èn te borgen.

Samen werken we aan een duurzame toekomst!

© 2018 Van Eik training en advies T: 010 737 04 97