Wie zijn wij


Van Eik training en onderwijs is een solide training- en adviesbureau dat enthousiasme combineert met gedegen vakkennis en praktijkkennis. Psychologen, acteurs, trainers en ervaringsdeskundigen werken altijd intensief samen om trainingen en adviezen vorm te geven en te ontwikkelen. Hierbij zijn het resultaat, de goede aansluiting bij de werkpraktijk en de praktische toepasbaarheid, kernwaarden waarmee wij werken. ‘Resultaat dat staat!’ is dan ook onze slagzin.

Onze drie strategische pijlers:

① Positief en Doelgericht
Nieuwe vaardigheden aanleren is iets anders dan oude vaardigheden afleren. Van Eik Training & Advies focust zich op het aanleren van nieuwe vaardigheden bij uw medewerkers en niet op het afleren van ‘foute’ vaardigheden. Positief trainen en adviseren noemen we dat. Positief trainen en adviseren betekent ook dat een positieve leeromgeving centraal staat. Wij geloven dat een positieve leeromgeving bijdraagt aan het rendement van de training. ‘Leren is enthousiasmeren!’.

② Persoonlijk en actief
Kennis en vaardigheden overbrengen werkt het best wanneer medewerkers actief aan de slag gaan met de lesstof. Tijdens de trainingen gebeurt dit door gebruik te maken van praktijkoefeningen en rollenspellen. Ook in onze seminars en E-learningmodules wordt dit principe zoveel mogelijk ter harte genomen. Door lesstof op een levendige en veelzijdige manier aan te bieden, worden de deelnemers uitgedaagd om actief met het lesmateriaal aan de slag te gaan.

③ Maatwerk met een vriendelijk prijskaartje
Geen enkele organisatie is hetzelfde. Ook tussen de medewerkers binnen een organisatie bestaan grote verschillen. Van Eik Training & Advies biedt daarom geen standaardtrainingen of standaardadviezen die organisatiebreed kunnen worden ingezet of toegepast. Graag passen wij, met behulp van uw informatie, iedere training en ieder advies aan op de specifieke wensen binnen uw organisatie. Op deze manier neemt de effectiviteit van uw training enorm toe. Hierdoor kunnen wij u altijd aan uw trainingswensen voldoen met een zeer vriendelijke prijskaartje!