Leuk en leerzaam optimaal gecombineerd


Van Eik training en onderwijs is een gecertificeerd training- en adviesbureau dat enthousiasme combineert met gedegen vak- en praktijkkennis. Psychologen, acteurs, trainers en technisch deskundigen werken intensief samen om de trainingen en adviezen vorm te geven. De effectiviteit en praktische toepasbaarheid zijn daarbij ons uitgangspunt.

Onze kernwaarden

   • Respect
    Voor ons is iedereen gelijkwaardig; ongeacht geloof, afkomst en genderidentiteit. Binnen onze training is er geen ruimte voor racistische of seksistische opmerkingen of grapjes. Ook vloeken of grof taalgebruik vinden wij niet acceptabel.
   • Verantwoordelijkheid
    Situaties (ook burgers, cliënten, ouders of patiënten) komen zoals ze komen. Dat kun je vaak niet bepalen. Waar je wél aan kunt werken is hoe jij daar zelf mee omgaat. Tijdens de trainingen gaan we daarom uit van jouw eigen verantwoordelijkheid, kracht en expertise én hoe we samen jouw talenten verder kunnen ontwikkelen.
   • Wetenschap
    Iedereen heeft een mening, daar is bij ons altijd ruimte en respect voor. Zelf geloven wij in een wetenschappelijke onderbouwing van onze adviezen en trainingen. Daarom is al ons lesmateriaal evidence-based en zijn onze trainers HBO of WO geschoold.
   • Humor
    Sommige cursisten staan niet echt te trappelen om deel te nemen aan een training, zeker niet als het gaat om verplichte deelname. Dat realiseren wij ons goed. Daarom maken wij er ‘naast leuk en leerzaam’ ook een heel gezellige trainingsdag van. Want wij geloven dat je beter leert in een veilige sfeer waarbij voldoende ruimte is voor luchtigheid en humor!
   • Visie

    Of het nu gaat om de sociale veiligheid (grensoverschrijdend gedrag en agressie), of om de technische veiligheid, wij hebben in beide gevallen eenzelfde heldere visie:

    – Eén norm, gemeenschappelijk (uit)gedragen door alle collega’s.
    – Niet de dikste huid is daarbij de leidend, maar wederzijds respect, het wettelijk kader en de richtlijnen van uw organisatie.
    – We nemen ieder zelf onze verantwoordelijkheid, want zijn samen met elkaar zijn we verantwoordelijk voor een veilige en fijne werkplek.
    – Veiligheid voorop!