Van Eik voor Zorg & Ziekenhuis

Van Eik ont-zorgt
De zorg is sterk in verandering. Het beleid van de overheid heeft geleid tot enorme verschuivingen binnen de zorgsector. Van uw organisatie en van de medewerkers wordt verwacht dat ze flexibel en klantgericht omgaan met de veranderende en toenemende werkdruk. Dat is niet altijd een gemakkelijke opgave. De adviseurs en trainers van Van Eik kunnen u hierbij helpen om de zaken in goede banen te leiden. Dit kan zijn door middel van een advies/trainings-traject, door een losse training, of zelfs door persoonlijke coaching. Met Van Eik als klankbord bepaalt u de optimale route naar het door u gewenste resultaat.

''Van Eik is aangesloten bij het Kwaliteitsregister V&VN, wel zo handig in verband met de B.I.G. registratie.''

Wat kan Van Eik concreet voor u betekenen?
Bij Van Eik bent u aan het juiste adres voor een solide advies of trainingstraject op één van onze vier expertise gebieden: Sociale veiligheid, technische veiligheid, management trainingen en duurzaam werken.

Agressie, sociale veiligheid en hospitality
Onbegrepen of ongewenst gedrag speelt helaas vaak een grote rol in het werk van de zorgverlener. Het kan gaan om een beledigende opmerking, een dreigement, of zelfs om fysieke agressie. Van uw medewerkers wordt verwacht dat ze een incident veilig, professioneel en het liefst klantgericht kunnen oplossen. Effectief blijven communiceren is in deze situaties cruciaal. Kennis over onbegrepen gedrag en het kunnen controleren van de eigen spanning is hierbij een must.

Van Eik beschikt over een brede ervaring en expertise op het gebied van cliëntgericht omgaan met onbegrepen gedrag . Graag zijn wij u van dienst om uw beleid op dit gebied te helpen optimaliseren.

Management trainingen: praktisch en inspirerend.
Er is veel in beweging in de zorg. Dat betekent veel mensen op nieuwe posities. Vaak betekent dat bijscholing van kennis en competenties voor de betrokken medewerker. Maar ook de huidige manager kan wellicht af en toe een opfrisser gebruiken. Of is er sprake van een nieuwe manier van werken of vindt er een integratie plaats van twee of meerdere teams? Van Eik is u van dienst met de juiste begeleiding en trainingen.

Mijncursusplanner.nl
Met de super handige en overzichtelijke cursusplanner plant u heel gemakkelijk al uw opleidingen en trainingen. Met Mijncursusplanner.nl heeft u ook altijd een actueel overzicht van de status van opleiding van alle medewerkers. Mijncursusplanner is kosteloos beschikbaar voor al onze klanten.

Vraagt u gerust eens een vrijblijvend gesprek bij u op de locatie aan om uw opleidingswensen met ons te inventariseren.

...en wat kan Van Eik nog meer voor u betekenen?

EHBO BHV

Technische veiligheid: onder meer BHV, RI&E’s en Fysieke belasting.
Voor alle medewerkers die periodiek technisch geschoold moeten worden verzorgd Van Eik deze trainingen op een effectieve, veilige en leuke manier. Geen saaie PowerPoint presentatie, maar een enthousiaste trainer die actief de stof tot leven brengt. Vraag  eens een offerte aan en laat u verassen door onze scherpe tarieven voor uw technische trainingen.

Duurzaam werken, ook in de zorg!
Duurzaamheid is ‘hot’. Wellicht werkt uw organisatie al met duurzaamheid of misschien denkt u dat duurzaamheid minder van toepassing zal zijn in de zorg? Vaak blijkt dat duurzaam ondernemen vooral een kwestie is van het maken van bepaalde keuzes volgens een duurzaam plan. Dat hoeft niet duurder te zijn, vaak is er met duurzaam ondernemen zelfs geld te besparen!

Van Eik helpt u graag om samen met alle medewerkers uw ambities op het gebied van duurzaamheid te realiseren.


© VAN EIK TRAINING EN ONDERWIJS – M: 06-30.74.1972 – T: 0165-769.089.