ZORGINSTELLINGEN

ks142439Wie zijn wij?
Van Eik Training & Advies is een solide training- en adviesbureau dat flexibiliteit en enthousiasme combineert met gedegen vakkennis en praktijkervaring.
Psychologen, acteurs, trainers en ervaringsdeskundigen werken altijd intensief samen om trainingen en adviezen vorm te geven en te ontwikkelen. Hierbij zijn positief werken, een goede aansluiting bij de werkpraktijk en de praktische toepasbaarheid de kernwaarden waarmee wij werken. ‘Resultaat dat staat!’ is dan ook onze slagzin.

Van Eik ontzorgt
De zorg is sterk in verandering. Het beleid van de overheid heeft geleid tot enorme verschuivingen binnen de zorgsector. Gelet op de bezuinigingen valt te verwachten dat de druk op de medewerkers de komende tijd alleen maar zal toenemen. Van uw organisatie en van de medewerkers wordt verwacht dat ze flexibel en klantgericht omgaan met deze veranderende en toenemende werkdruk. Dat is niet altijd een gemakkelijke opgave. De adviseurs en trainers van Van Eik kunnen u hierbij helpen om de zaken in goede banen te leiden. Dit kan zijn door middel van een advies/trainings-traject, door een losse training, of zelfs door persoonlijke coaching. In overleg met u bepalen we de optimale route naar het door u gewenste resultaat. Zo ontzorgt Van Eik uw organisatie. Vraagt u gerust eens een vrijblijvend gesprek bij u op de vestiging aan om uw wensen en de mogelijkheden met ons te inventariseren.

Wat kan Van Eik concreet voor u betekenen?
Bij Van Eik bent u aan het juiste adres voor een solide advies of trainingstraject op één van onze vier expertise gebieden: Sociale veiligheid, Technische veiligheid en Management trainingen en Duurzaam werken.

Sociale veiligheid; onbegrepen gedrag en agressie
Onbegrepen of ongewenst gedrag speelt helaas vaak een grote rol in het werk van de zorgverlener. Het kan gaan om een beledigende opmerking, een dreigement, of zelfs om fysieke agressie. Van uw medewerkers wordt verwacht dat ze een incident veilig, professioneel en liefst klantgericht kunnen oplossen. Effectief blijven communiceren is in deze situaties cruciaal. Kennis over onbegrepen gedrag, en het kunnen controleren van de eigen spanning is hierbij een must.
Van Eik beschikt over een breed scala aan ervaring en expertise op het gebied van cliëntgericht omgaan met onbegrepen gedrag . Graag zijn wij u van dienst om uw beleid op dit gebied te helpen optimaliseren. (Voor de vele mogelijkheden kijkt u onder aan deze pagina, of neemt u vrijblijvend contact met ons op)

Technische veiligheid; voor o.m. de Buitendienst, BHV, CCV, VCA en RI&E’s
Voor alle medewerkers die periodiek technisch geschoold moeten worden verzorgd Van Eik deze trainingen op een effectieve, veilige en leuke manier. Geen saaie PowerPoint presentatie, maar een enthousiaste trainer die actief de stof tot leven brengt. Vraagt u eens een offerte aan en laat u verassen door onze messcherpe tarieven voor uw technische trainingen.
(Voor de vele mogelijkheden kijkt u onder aan deze pagina, of neemt u vrijblijvend contact met ons op)

Management trainingen, praktisch en inspirerend
Er is veel in beweging in de zorg. Dat betekent veel mensen op nieuwe posities. Vaak betekent dat bijscholing van kennis en competenties voor de betrokken medewerker. Maar ook de zittende manager kan misschien af en toe een opfrisser gebruiken. Of is er een nieuwe manier van werken en moet er een integratie plaats vinden van twee of meerdere teams? Van Eik kan u helpen met de juiste begeleiding en trainingen. (Voor de vele mogelijkheden kijkt u onder aan deze pagina, of neemt u vrijblijvend contact met ons op)

Duurzaam werken, ook in de zorg!
Duurzaamheid is ‘hot’. Wellicht werkt uw organisatie al duurzaamheid, of misschien denkt u dat duurzaamheid minder van toepassing zal zijn in de zorg? Vaak blijkt dat duurzaam ondernemen vooral een kwestie is van het maken van bepaalde keuzes volgens een duurzaam plan. Dat hoeft niet duurder te zijn, soms is er met duurzaam ondernemen zelfs geld te besparen! Van Eik kan u helpen uw ambities op het gebied van duurzaamheid verder te ontwikkelen en realiseren.
(Voor de mogelijkheden kijkt u onder aan deze pagina, of neemt u vrijblijvend contact met ons op)

 >> VRAAG VRIJBLIJVEND INFORMATIE AAN