VEILIGHEIDS REGIO’S

brand-bannerWie zijn wij?
Van Eik Training & Advies is een solide training- en adviesbureau dat flexibiliteit en enthousiasme combineert met gedegen vakkennis en praktijkervaring.
Psychologen, acteurs, trainers en ervaringsdeskundigen werken altijd intensief samen om trainingen en adviezen vorm te geven en te ontwikkelen. Hierbij zijn positief werken, een goede aansluiting bij de werkpraktijk en de praktische toepasbaarheid de kernwaarden waarmee wij werken. ‘Resultaat dat staat!’ is dan ook onze slagzin.

Wat kan Van Eik concreet voor u betekenen?
Bij Van Eik bent u aan het juiste adres voor een solide advies of trainingstraject op één van onze expertise gebieden: Sociale veiligheid, Management trainingen en Duurzaam werken.

Sociale veiligheid; onbegrepen gedrag en agressie
Ongewenst gedrag en agressie vinden helaas steeds vaker plaats. Het kan gaan om een beledigende opmerking, een dreigement, of zelfs om fysieke agressie. In het geval van een calamiteit kan het de uitvoering van uw werk belemmeren. Natuurlijk kunt u wachten op de politie om ‘de boel schoon te vegen’, maar door gebruik te maken van de juiste manier van communiceren zijn uw medewerkers in staat om de meeste agressie-incidenten zelfstandig op te lossen. Dit is klantvriendelijk en kan tevens een flinke tijdsbesparing opleveren.
Van Eik beschikt over een breed scala aan ervaring en expertise op het gebied van conflictmanagement. Graag zijn wij u van dienst om uw agressie beleid te helpen realiseren. (Voor de vele mogelijkheden kijkt u onder aan deze pagina)

Management trainingen, praktisch en inspirerend
Soms lopen zaken niet optimaal binnen organisaties. Vaak kan daar wat aan gedaan worden door bijscholing of coaching van de betrokken medewerker. Maar ook de zittende manager kan misschien af en toe een opfrisser gebruiken. Of is er een nieuwe manier van werken en moet er een integratie plaats vinden van twee of meerdere teams? Van Eik kan u helpen met de juiste begeleiding en trainingen. (Voor de vele mogelijkheden kijkt u onder aan deze pagina)

Duurzaam werken; van visie naar praktijk
Duurzaamheid is ‘hot’. Wellicht denkt u dat duurzaamheid geen issue is binnen uw branche. Of bent u al met duurzaamheid bezig? Sommige Veiligheidsregio’s willen een voortrekkersrol nemen in het verduurzamen van hun bedrijfsvoering. Van Eik kan u helpen uw ambities op het gebied van duurzaamheid te ontwikkelen en bij uw medewerkers tot leven te brengen!
(Voor de mogelijkheden kijkt u onder aan deze pagina)

>> VRAAG VRIJBLIJVEND INFORMATIE AAN