VCA trainingen

safety manTrainingen in de veiligheid-, gezondheid- en milieuchecklist (VCA) van Van Eik Training & Advies hebben als doel veiligheidsbesef en bewustwording bij uw medewerkers te bewerkstelligen. Op deze manier zijn uw medewerkers in staat de eigen veiligheid en die van anderen te vergroten. De VCA-trainingen worden afgesloten met een ECABO erkend examen. Bij een voldoende resultaat ontvangen uw medewerkers het VCA-diploma dat 10 jaar geldig is. 

VCA-Basis
De training VCA basis bestaat uit 3 onderdelen: een lesboek, een dagtraining en een examen. Vier weken voorafgaand aan de training ontvangen uw medewerkers het lesboek VCA waarmee zij zich voor kunnen bereiden op de training. Tijdens de ééndaagse trainingen wordt vervolgens de geleerde theorie in de praktijk gebracht. Aansluitend op de training doen uw medewerkers examen.

VCA-VOL
De training VCA Voor Operationeel Leidinggevenden bestaat uit de volgende drie onderdelen: een lesboek, een dagtraining en examen. Vier weken voorafgaand aan de training ontvangen uw medewerkers het lesboek VCA waarmee zij zich voor kunnen bereiden op de training. Tijdens de ééndaagse trainingen wordt vervolgens de geleerde theorie in de praktijk gebracht. Aansluitend op de training doen uw medewerkers examen. Ter aanvulling op de training VCA-Basis leren de deelnemers aan de training VCA-VOL een voorbeeldfunctie in te nemen en andere werknemers te motiveren tot verantwoord en veilig werken.

>> VRAAG VRIJBLIJVEND INFORMATIE AAN